https://oglasnik.eu.mk/components/com_adsmanager/images/default.gifСите огласиrss
Подреди по
Содржина Град

АСИСТЕНТ ЗА ПРАВЕН СЕКТОР

nopic
АСИСТЕНТ ЗА ПРАВЕН СЕКТОР Текстил Солушн, како долгогодишна успешна компанија во текстилната индуст[...]
Град/Општина: Бутел

notarski raboti

nopic
Se bara pravnik so iskustvo za rabota vo notarska kancelarija.Site CV ispratete gi na sledniov mail [...]
Град/Општина: Скопје

Готвач

Готвач
БТА Македонија е компанија чија главна дејност е угостителството и е присутна на повеќе аеродроми ни[...]
Град/Општина: Илинден

МАГАЦИОНЕР

МАГАЦИОНЕР
Image Internacional DOO е лидер компанија во регионот. Успехот не се должи само на моќта на врвните[...]
Град/Општина: Карпош

АРХИТЕКТ

nopic
Друштвото Гемма Инженеринг има потреба од: АРХИТЕКТ ПРО[...]
Град/Општина: Скопје

Асистент во малопродажба

Асистент во малопродажба
Компанијата Алекс Дизајн е формирана во 2000 година, додека со мебел активно се занимава од 2006 год[...]
Град/Општина: Скопје

МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА

nopic
Нашата компанија БАЛДЕР ДООЕЛ е ексклузивен претставник на брендовите STM, GSM riduttori, NERI MOTOR[...]
Град/Општина: Гевгелија

Нотарски Службеник

nopic
Нотар Сихана Зибери Шабани вработува: Еден Нотарски Службеник кој ги исполнува условите да би[...]
Град/Општина: Скопје

Возач на автомешалка

Возач на автомешалка
ВРАБОТУВАМЕ 10 работници - Возачи на автомешалка ,со категорија C, обезбеден оброк, обезбеден трансп[...]
Град/Општина: Гевгелија

МАГАЦИНСКИ РАБОТНИЦИ - 2 ИЗВРШИТЕЛИ

МАГАЦИНСКИ РАБОТНИЦИ - 2 ИЗВРШИТЕЛИ
Производителот на сувомесни производи и трговец на големо со прехрамбени производи ПЕКАБЕСКО ад зар[...]
Град/Општина: Скопје

ВОЗАЧИ НА ТОВАРНИ ВОЗИЛА - КАМИОН

ВОЗАЧИ НА ТОВАРНИ ВОЗИЛА  - КАМИОН
Производителот на сувомесни производи и трговец на големо со прехрамбени производи ПЕКАБЕСКО АД за[...]
Град/Општина: Скопје

ПОМОШНИК ВО КУЈНА - 1 ( ИЗВРШИТЕЛ )

ПОМОШНИК ВО КУЈНА - 1 ( ИЗВРШИТЕЛ )
Производителот на сувомесни производи и трговец на големо со прехрамбени производи ПЕКАБЕСКО АД за[...]
Град/Општина: Скопје

Агент за недвижности

nopic
Пол - Не е важно Образование - Релевантно или еднакво на Факултет за комуникации Возачка дозвола -[...]
Град/Општина: Скопје

nopic
Град/Општина: Аеродром

nopic
Град/Општина: Скопје

бравар

nopic
се бараат бравари и лимари со и без работно искуство
Град/Општина: Скопје

БАРАМЕ ДИСТРИБУТЕР

nopic
Se bara Distributer-монтер za sredstva za toaleti (toaletna hartija, brisaчi i ostanato / monter za[...]
Град/Општина: Скопје

Komecijalist

nopic
Фортуна МК има потреба од комерцијалист Потребни квалификации: • Минимум завршено средно обра[...]
Град/Општина: Скопје

Бараме хигиеничарки

nopic
Хотел во Скопје има потреба од вработување на хигиеничарки со полно работно време. За подетални инфо[...]
Град/Општина: Скопје

Монтер и склопувач на плочест материјал

nopic
Уника Дизајн ДООЕЛ Скопје е фирма која опстојува веќе 20 години, на домашниот пазар, која располага [...]
Град/Општина: Скопје
Results 1 - 20 of 259