https://oglasnik.eu.mk/components/com_adsmanager/images/default.gifСите огласиrss
Подреди по
Содржина Град

ЕЛЕКТРО ТЕХНИЧАР ИТ

nopic
Се бара електротехничар , пожелно познавање на ИТ производи . Биографија -CV доставете на e-mail [...]
Град/Општина: Центар

СМЕТКОВОДИТЕЛ ИЛИ ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ (М/Ж)

nopic
Компанија за сметководствени услуги КАМБУРИС И БАРБА ДОО бара: СМЕТКОВОДИТЕЛ ИЛИ ОВЛАСТЕН СМЕТ[...]
Град/Општина: Скопје

Recepcija ( treta smena)

nopic
КОНКУРС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ БХ Хамбург Хотел oтвара конкурс за следниве позиции: Позиција: рецепција (т[...]
Град/Општина: Скопје

Административен работник

nopic
Поради зголемен обем на работа Греемак Гроуп има потреба од Административен асистент Сите заинтере[...]
Град/Општина: Аеродром

работници

nopic
Маклифт е компанија со долгогодишно искуство на Македонскиот пазар, со силен претприемачки дух и ин[...]
Град/Општина: Скопје

Агент за недвижности

nopic
Агенција за недвижности „Новел Недвижности“ ДОО Скопје има потреба за вработување на: Агент за недви[...]
Град/Општина: Скопје

МАГАЦИОНЕР/ДИСТРИБУТЕР

nopic
Друштвото за трговија и услуги со фармацевтски производи ЕУРОЛЕК ДООЕЛ Скопје, Има потреба од ДИСТ[...]
Град/Општина: Скопје

Sobarka

nopic
Hotel Vila Silia od nas.Crnice-Skopje ima potreba od SOBARKA so skrateno rabotno vreme, samo pretpla[...]
Град/Општина: Скопје

Ресторан Канцона во Козле има потреба од конобар

Ресторан Канцона во Козле има потреба од конобар
Ресторан Канцона во Козле/Карпош има потреба од конобар.Плата редовна и солидна.Контакт телефон:[...]
Град/Општина: Скопје

Вработуваме ЕЛЕКТРОИНЖИНЕР

nopic
Електроинжинер со искуство и овластување за проектирање Б, познавање на Англиски јазик, Возачка дозв[...]
Град/Општина: Скопје

Работник

nopic
Се бара работник со искуство во областа на земјоделието, оддржавањето на дворови, косење, поткаструв[...]
Град/Општина: Скопје

Градежни работници

Градежни работници
Градежни работници (НКВ,ПКВ,КВ) за изведба на геотехнички работи на висина и тешко достапни места. [...]
Град/Општина: Скопје

Водоинсталатер

Водоинсталатер
Дон Холдинг- ДООЕЛ, Скопје има потреба од водоинсталатер. Потребни квалификации: познавање и самост[...]
Град/Општина: Скопје

МАГАЦИОНЕР

nopic
КВАЛИФИКАЦИИ - Мин. ССС (Техничка струка) - Со или БЕЗ Работно искуство - Познавање на работа со [...]
Град/Општина: Скопје

ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ

nopic
КВАЛИФИКАЦИИ - мин.ССС образование -Со или Без Работно искуство - Познавање на работа со компјуте[...]
Град/Општина: Скопје

Сервисер на клима уреди

nopic
Компанијата Анитерм Дооел Скопје има долгогодишно искуство во областа на климатизација, вентилација [...]
Град/Општина: Скопје

Оператор на машина

nopic
ARC автомобилската индустрија, АД е глобален лидер во дизајн, развој и производство на инфлатори за [...]
Град/Општина: Илинден

Инженер/Техничар за техничка подршка

nopic
Работа на техничка подршка на Интернет корисници
Град/Општина: Струмица

СЕ БАРА НЕГУВАТЕЛ/КА

nopic
ПУСЗ на стари лица - старечки дом „Светла надеж“ има потреба од негувателка. Заинтересираните да ис[...]
Град/Општина: Кисела Вода

Крофните од хром има потреба од продавачка

Крофните од хром има потреба од продавачка
Крофните од хром има потреба од продавачка. Искуство е пожелно,но НЕ Е задолжително. Сите заинтере[...]
Град/Општина: Скопје
Results 41 - 60 of 236