https://oglasnik.eu.mk/components/com_adsmanager/images/default.gifСите огласиrss
Подреди по
Содржина Град

Вработуваме

Вработуваме
Компанијата Метро а.д. увоз-извоз Скопје има потреба од дистрибутери со возила од Б и Ц категорија. [...]
Град/Општина: Скопје

arhitekt

nopic
Друштвото Гемма Инженеринг има потреба од: АРХИТЕКТ ПРО[...]
Град/Општина: Скопје

Nastaven kadar

nopic
Otvoreni rabotni pozicii: 1.Nastavnik po matematika, fizika 2.Nastavnik po prirodni nauki 3.Nasta[...]
Град/Општина: Карпош

Се бара стоматолог

nopic
Се бара стоматолог за работа во стоматолошка ординација, со работно искуство, пожелно со активна лиц[...]
Град/Општина: Чаир

професор по одделенска настава

nopic
Едукативен центар Пеперутка има потреба од професор по одделенска настава. Сите заинтересирани к[...]
Град/Општина: Кисела Вода

градежен инженер

nopic
Друштвото Гемма Инженеринг има потреба од: ГРАДЕЖЕН ИНЖ[...]
Град/Општина: Скопје

МАЈСТОР

МАЈСТОР
Нашето претпријатие ПРОИНГ МОНТ ДООЕЛ Скопје е основано 2006 година Главната дејност ни е сервис [...]
Град/Општина: Скопје

Мајстор - Водоводџија

Мајстор - Водоводџија
Нашето претпријатие ПРОИНГ МОНТ ДООЕЛ Скопје е основано 2006 година Главната дејност ни е сервис [...]
Град/Општина: Скопје

продажен персонал

nopic
Боива Трејд има потреба од продавачки за своите маркети лоцирани во Д.маало и Карпош1, информации н[...]
Град/Општина: Скопје

Се бараат вработени хигиеничари

nopic
Се бараат вработени хигиеничари за вршење хигиенски услуги[...]
Град/Општина: Скопје

Административен работник

nopic
Кафе Вендинг Група Дооел има потреба од административен работник. Лични способности: • С[...]
Град/Општина: Бутел

Бараме возачи дистрибутери

nopic
Се бара возач дистрибутер.Возачка Б категорија, минимум средна стручна спрема.Работно искуство во ст[...]
Град/Општина: Скопје

serviser

nopic
imame potreba od serviser za gradezni mashini. barame motiviran i posveten, so ili bez iskustvo vo[...]
Град/Општина: Скопје

Работник во производство

Работник во производство
ОзонАир е фабрика за производство на опрема за климатизација, вентилација и други производи согасно [...]
Град/Општина: Скопје

вилушкарист

nopic
Фирмата Светлина М ДОО Скопје, има потреба од вилушкарист.[...]
Град/Општина: Скопје

Столар

Столар
ДПТУ Уника Дизајн Дооел од Скопје поради зголем обем на работа вработува Столар: ЗАДАЧИ: • Израб[...]
Град/Општина: Скопје

Вработуваме инжењер за продажба

nopic
Company: BOZNOS DOOEL Contact: info@boznos.mk Sales Engineer BOZNOS DOOEL, a fast-growing [...]
Град/Општина: Центар

MËSIMDHËNËS/E TË GJUHËS ANGLEZE.

MËSIMDHËNËS/E TË GJUHËS ANGLEZE.
K O N K U R S P U N E Qendra për gjuhë të huaja, kurse përgatitore dhe trajnime “FLUENT” hap ko[...]
Град/Општина: Сарај

Вработуваме

nopic
Фирмата Цеботекс има потреба од вработени со и без работно искуство, за работа во сито печатница .[...]
Град/Општина: Скопје

Комерцијалист

nopic
МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ Скопје е трговска фирма која се наоѓа во кругот на Металски Завод Тито и има потреб[...]
Град/Општина: Скопје
Results 61 - 80 of 236