https://oglasnik.eu.mk/components/com_adsmanager/images/default.gifСите огласиrss
Подреди по
Содржина Град

Се бара персонал за во кујна

nopic
Имаме потреба за персонал за во кујна за во локал во центарот на Скопје. За повеќе детали информи[...]
Град/Општина: Скопје

Се бара искусен сметководител за во сметководствено биро

nopic
Се бара искусен сметководител за во сметководствено биро[...]
Град/Општина: Скопје

Продавач во кантина

nopic
Се бара работник за работа како продавач во кантина. Работата е организирана во 3 смени, 6-14, 14 -2[...]
Град/Општина: Битола

комерцијалист

nopic
„Гетро“-Гостивар има потреба од работничка за работа на позиција: КОМЕРЦИЈАЛИСТ За работен анга[...]
Град/Општина: Гостивар

Oglas za vrabotuvanje smetkovoditel

nopic
АгроТехнА ,повеќе од 30 години успешно го продолжува својот раст, со голема почит кон човекот и опш[...]
Град/Општина: Скопје

Вработуваме металостругар

nopic
Поради зголемениот обем на работа ДООЕЛ АГ ГЛИГОР има потреба од вработување на металостругар со пре[...]
Град/Општина: Скопје

Готвач/ка

nopic
Гранклуб има потреба од персонал за работа во кујна со минимално работно искуство. За сите информаци[...]
Град/Општина: Скопје

Маркетинг менаџер

nopic
- Ниво на квалификации: VI A според Македонската рамка на квалификации и најмалку 240 кредити стекна[...]
Град/Општина: Центар

Градежен работник

nopic
Друштвото за производство, услуги и трговија увоз-извоз ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ Радовиш, поради зголемен обем[...]
Град/Општина: Скопје

Машински техничар

nopic
Друштвото за производство, услуги и трговија увоз-извоз ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ Радовиш, поради зголемен обем[...]
Град/Општина: Скопје

Раководител на Одделение за финансиски прашања

nopic
- Други посебни услови: Најмалку 4 год. искуство во струката, од кои најмалку една година на работно[...]
Град/Општина: Центар

Електротехничар

nopic
Друштвото за производство, услуги и трговија увоз-извоз ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ Радовиш, поради зголемен обем[...]
Град/Општина: Скопје

Градежен инженер - конструктивна насока.

nopic
Друштвото за производство, услуги и трговија увоз-извоз ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ Радовиш, поради зголемен обем[...]
Град/Општина: Скопје

Градежен инженер/ техничар - насока Геомеханика.

nopic
Друштвото за производство, услуги и трговија увоз-извоз ВЕ-ГРУПА ДООЕЛ Радовиш, поради зголемен обем[...]
Град/Општина: Скопје

Теренски Комерцијален Референт за Скопје (директна продажба)

Теренски Комерцијален Референт за Скопје (директна продажба)
Oглас за работа: Теренски комерцијален референт Скопје (дир[...]
Град/Општина: Скопје

JOY ВРАБОТУВА!

JOY ВРАБОТУВА!
ЈОY е КАФЕ ПЕКАРА основана во 2018год. со две локации во Карпош и Центар. Примарна дејност е произво[...]
Град/Општина: Карпош

Вработуваме инжинер за изведба

nopic
Компанијата Коп Инженеринг вработува градежен инжинер за изведба[...]
Град/Општина: Скопје

Prodavacka

nopic
Baram prodavacka za vo mini market
Град/Општина: Скопје

Помошник во кујна

Помошник во кујна
Поради зголемениот обем на работа LL Gourmet Professional има потреба од вработување на помошник во [...]
Град/Општина: Кисела Вода

Вработуваме

nopic
Поради проширување на својот тим специјалистичката ординација по офталмологија ПЗУ ОКО од Скопје бар[...]
Град/Општина: Скопје
Results 141 - 160 of 236