Print

Опис на огласот

Образование: ССС
Опис на огласот: МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ Скопје е трговска фирма која се наоѓа во кругот на Металски Завод Тито и има потреба од магационер за неопределено работно време.
Потребни квалификации:
Средна стручна спрема (предност имаат кандидати од технички средни училишта), возачка дозвола Б категорија (предност имаат кандидати кои управувале вилушкар) до 40 годишна возраст. Кандидатот е потребно да поседува способност за индивидуална и тимска работа како и чуство за однос со клиенти.
info@megavent.mk

Контакт информации

Презиме, име: Васко Петров
Телефон: 022050776
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: info@megavent.mk
nopic