Print

Опис на огласот

Образование: osnovno
Опис на огласот: Бараме општ работник за производство на гумени производи .
Контактирајте не на следниот телефонски број - 070/230-321 или на tehnoguma@tehnogumask.com.mk

Контакт информации

Презиме, име: ТЕХНОГУМА ДОО-СКОПЈЕ
Телефон: 070/230-321
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: tehnoguma@tehnogumask.com.mk
nopic