Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Арс студио има потреба од професори по англиски јазик

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

•Завршен Филолошки факултет, наставна насока
•Со и без работно искуство во областа на наставата
•Сертификати и други признанија ќе се сматаат за предност
•Одлично познавање на компјутери (MS Office, Internet)

ЛИЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

•Организираност и одговорност
•Лојалност, темелност и енергичност
•Трудољубивост, совесност и предаденост во работата
•Амбициозни и динамични со желба за успеси


ПОНУДА ОД КОМПАНИЈАТА
•Динамична работа во млад и мотивиран тим
•Можност за солидна заработувачка според остварените резултати
•Можност за напредок во кариерата


Ве молиме вашето CV да го испратите задолжително на двете е-адреси истовремено: mare.nakovska@arsstudio.com.mk; info@arsstudio.com.mk;

Контакт информации

Презиме, име: АРС СТУДИО
Телефон: 023165743
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: mare.nakovska@arsstudio.com.mk
nopic