Print

Опис на огласот

Образование: дипл.ел.инжинер
Опис на огласот: Електроинжинер со ОВЛАСТИВАЊЕ "Б" за ПРОЕКТИРАЊЕ. Работа со OFFICE, ACAD, DIALux.
Да зборува англиски јазик, да има возачка дозвола, неосудуван и за него да не се води кривична постапка.
Работа на проектирање, надзор, понуди и продажба на светлосна опрема.

Контакт информации

Презиме, име: Владко Тодоровски
Телефон: +38970217196
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: blakom@t.mk
nopic