Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Компанијата ИНТЕГРАЛ дооел од скопје, со дејност продажба и дистрибуција на производи за широка потрошувачка има потреба од :
1.МАГАЦИНСКИ РАБОТНИЦИ - 2 извршители

Потребни услови :
-Минимум ССС
-Работно искуство од дејноста предност
-Способност за самостојна и работа во тим
-Работа во 2 смени
-Плата - фиксен износ + бонуси за остварени таргети

Апликациите со вклучено CV ги очекуваме до 19,08,2021 година на маил:
vrabotuvanje@integral.com.mk

Контакт информации

Презиме, име: INTEGRAL
Телефон: 070/220-874
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Гази Баба
Email: Email: vrabotuvanje@integral.com.mk
nopic