Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Платинум Лајн е компанија која е овластен лиценциран застапник на повеќе светски брендови за прочистувачи на вода.

Продажниот сектор како главна алка на компанијата го зголемува својот тим од професионалци и има потреба од млади, амбициозни, комуникативни лица кои се подготвени да се надградат и да бидат дел од тим на стручно обучен кадар на позицијата

ПРОДАЖНИ АГЕНТИ

Потребни квалификации:

Завршено средно/високо образование;
Претходно работно искуство во продажба ќе се смета за предност;
Познавање на MS Office (Word, Excel, Outlook);
Добро познавање на англиски јазик;
Задолжително поседување возачка дозвола Б – категорија.
Работни обврски:

Извршување на работните обврски теренски;
Исполнување и надминување на целите на продажниот сектор;
Презентирање на производите на потенцијалните клиенти;
Способност за проценка на потребите на клиентите;
Унапредување на продажбата и презентациските вештини;
Изготвување на неделни и месечни извештаи.
Личен профил:

Високо ниво на комуникацики вештини;
Мотивирани, ажурни и одговорни;
Проактивни, лојални и чесни личности;
Етичен и професионален однос;
Тимски играч.
Ние нудиме:

Работно време: Вторник – сабота, од 12:00 до 19:00 часот;
Месечни примања во висина од 21.500 денари плус дополнителни бонуси;
Можност за лично надградување и професионален развој.

Контакт информации

Презиме, име: platinum lajn
Телефон: 070297530
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: platinumline18@gmail.com
nopic