Print

Опис на огласот

Образование: средно или високо
Опис на огласот: Пзу Венус Медикал со примарна дејност диетологија и нутриционизам вработува медицинска сестра, не е задсолжително познавање на англиски јазик.

Контакт информации

Презиме, име: ПЗУ Венус Медикал
Телефон: 078353354
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: order@protekal.mk
nopic