Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Семејство во населба Извор, Јасеново, во близината на Велес, со нова куќа и голем двор, бара дадилка / помошничка

Дадилката / помошничката ќе биде вклучена во сите активности коишто се однесуваат на секојдневната грижа на детето, едукативни активности и придружување на детето
Возраст на децата: две и пол години и новороденче

Клучни одговорности
 Подготовка на дневно и неделно мени на оброци и хранење
 Грижа на детето околу лична хигиена, учење на навики, однесување и општа култура
 Организирање на денот, читање на книги, прошетка и дополнителни активности
 Овозможување на едукативни игри согласно возраста и развојот на детето
 Организирање и средување на облека, играчки, помошен мебел, прибор, материјали и друго сврзано за детето
 Писменост за учење и применување на соодветни знаења, методи и техники за градење на детска личност од најрана до предучилишна возраст

Квалификации и вештини
 Одговорна, дискретна, динамична, флексибилна и позитивна жена
 Завршено минимум средно образование (високо образование и насочено образование ќе се смета за предност)
 Искуство во грижа, воспитување и подучување на деца
 Креативнност, грижливост и внимателност во работата
 Возачка дозвола
Нудиме
 Плата 15.000 денари со можност за напредување
 Можност за долгорочно вработување, напредување и надоградување
 Платен превоз
 Обезбедено храна
 Подмирени сите трошоци при излети и прошетки


Доколку сте заинтересирани и соодветствувате со опишаниот профил за позицијата, испратете го Вашето CV на е-маил vrabotuvanje@superpetka.com со назнака: За дадилка
Кандидатите чии квалификации и вештини одговараат на потребите на семејството ќе бидат повикани на интервју.

Контакт информации

Презиме, име: СУПЕР ПЕТКА
Телефон: 043-215-561
Поштенски код: 1400
Град/Општина: Велес
Email: Email: vrabotuvanje@superpetka.com
nopic