Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Опис на работното место

• Управување со товарно моторно возило со уредна документација
• Навремено,совесно,одговорно и професионално извршување на работните задачи
• Одржување на исправноста и хигиената на возилото
• Други задачи доверени од страна на одговорното лице

Потребни квалификации

• Минимум средно образование
• Поседување возачка дозвола ЦЕ категорија
• Познавање на англиски јазик (дополнителен интернационален јазик ќе се смета за предност)
• Способност за работа со динамично темпо и со временски рокови
• Амбициозност и посветеност на работата
• Работно искуство ќе се смета за предност

Ние нудиме

• Конкурентна плата
• Пријатна работна атмосфера
• Кооперативен и пријателски Тим
• Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства

Те очекуваме, приклучи се на нашиот Тим!
Своите професионални биографии доставете ги на vrabotuvanje@s5log.com

Контакт информации

Презиме, име: С5 ЛОГИСТИК ЦЕНТАР
Телефон: 02-312-0825
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Центар
Email: Email: vrabotuvanje@s5log.com
nopic