Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Тобако и гифт шоп ЛА ФАМИЛИА, има потреба од Продажен персонал. Го зголемуваме нашиот тим, со амбициозни, млади, комуникативни лица кои ќе ни се придружат во исполнување на нашите цели.

Работни обврски:
 Сортирање, редење и организирање на производите
 Услужување на купувачи и давање помош при избор на производ
 Внимавање на роковите на важење на производите
 Почитување на правилата за безбедност на храната и здравје при работа
 Стремење кон продажните цели на работодавачот
 Соработка и комуникација со добавувачи, партнери и соработници
 Административни активности поврзани со процесот на продажба
 Извршување на работни активности поврзани со секојдневното функционирање на продажното место

Квалификации
Доколку:
 Сте комуникативни и љубезни,
 сте динамична и темпераментна личност,
 сте одговорни и навремено ги извршувате Вашите обврски,
 сте способни за работа во смени,
 имате возачка дозвола Б категорија,
 Пожелно е искуство на иста или слична позиција
Ве охрабруваме да ни ја доставите Вашата апликација на vrabotuvanje@lafamilia.mk

*Напомена: Огласот се однесува за СКОПЈЕ.

Контакт информации

Презиме, име: LA FAMILIA
Телефон: 043-215-561
Поштенски код: 1400
Град/Општина: Велес
Email: Email: vrabotuvanje@lafamilia.mk
nopic