Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Услови:

Завршено средно образование, ВСС ќе се смета за предност;
Искуство во подготовка на извештаи ќе се смета за предност;
Искуство со компјутер, активно познавање на MS Office
Возачка дозвола Б -категорија (активен возач)

Личен профил:

Одлични комуникациски и преговарачки вештини;
Мотивирана , динамична личност насочена кон подобри резултати;
Флексибилност за работа на терен;
Способност за индивидуална и тимска работа и градење на тимски дух;
Деловна култура;

Одговорности и задачи:

Спроведување на комерцијални /продажни активности
Креирање на стратешки и долгорочен партнерски однос со клиентите;
Организирање на нарачки, испорака и реализација на продажба;
Сроведување на потребни маркетинг активности кај клиентите, презентација и промотивни активности;
Евалуација на потребите на клиентите;
Пронаоѓање на нови објекти-потенцијални клиенти, преговарање за условите за соработка и склучување на договори;
Континуирано следење на залихи и нивно оптимизирање;
Следење на рутен план;
Следење на промени на пазарот;
Комуникација со постоечки и стекнување на нови коминтенти;
Подобрување на пласман на артикли и нивни позиции;
Анализа на планирана и остварена продажба и наплата како и изработка на извештаи за потребите на директно претпоставениот шеф на комерција;

Ние нудиме:

Редовна плата која може да прогресира во зависност од перформансите и работната успешност;
Службено моторно возило со право на користење во работно време за извршување на работните обврски и одговорности;
Позитивна работна атмосфера;
Можност за професионален развој;
Доколку сте заинтересирани вашето ЦВ испратете го на е-маил адреса contact@kristal.com.mk

Контакт информации

Презиме, име: ПИ КРИСТАЛ 1923 АД Велес
Телефон: 043-233-588
Поштенски код: 1400
Град/Општина: Велес
Email: Email: contact@kristal.com.mk
nopic