Print

Опис на огласот

Образование: IV
Опис на огласот: Трговско издавачка куќа, поради проширување бара:

- 2 продавачки (постојано вработување),
- 3 презентерки (со и без работно искуство).

Вашето CV со слика испратете го на mail: medijaplanet@yahoo.com
Дополнителни информации на тел: 077/426-021.

Предност:
Одлични интерперсонални и комуникациски способности,
подготвеност за тимска работа.

Контакт информации

Презиме, име: Medija planet
Телефон: 077426021
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: medijaplanet@yahoo.com
nopic