Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Реномирано сметководствено биро од Скопје, заради проширување на дејноста , има потреба од сметководител со искуство во :
- материјално сметководство
- финансово сметководство
- изработка на плати
- изработка на ддв пријави
- книжење на изводи (денарски и девизни)
- книжење на увозна документација
- припрема на завршна сметка
Нудиме следно
- квалитетни услови за работа,
- работа без притисок
- можност за напредување ,
- слободни викенди
Доколку сте заинтересирани за да бидете дел од нашот тим , за да напредуваме заедно и го прошириме полето на соработка со нашите клиенти Вашето мотивационо писмо и CV , пратете го на mkonsaltingtp@yahoo.com.
Почетна плата 20,000.00 денари
Ги очекуваме сите кои се пронаоѓаат во горенаведеното поле за соработка


Стартна плата 20000

Контакт информации

Презиме, име: Величкова Маја
Телефон: 072/205-528
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: mkonsaltingtp@yahoo.com
nopic