Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Имаме потреба од неговате/ка во дом за стари лица во Карпош 4, за подетални информации контактирајте не на 078/434-040 и 078/434-167

Контакт информации

Презиме, име: Александар Ѓаков
Телефон: 078/434-167 i 078/434-040
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Карпош
Email: Email: info@vera.mk
Неговател/ка во дом за стари лицаНеговател/ка во дом за стари лица