Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Вработуваме хигиеничарка , за оддржување на луксузни апартмани .

Контакт информации

Презиме, име: Ристовски Јосиф
Телефон: +38975457908
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: ristovskijosif@gmail.com
nopic