Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Компанија ОКИТЕКС има потреба од конфекциски работници - шивачи, пеглачи, кројачи .
Нето плата за вработени со искуство : 20.000 денари.
Исплата на К-15 во износ од 12.000 денари.
Обезбеден доручек на сметка на компанијата.
Работно време од 07-15 h.
Континуирана работа во сигурна и безбедна работна средина.
Можност за професионален развој и кариерно напредување.

Контакт информации

Презиме, име: Okitex
Телефон: 02/3296-235
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: lawoffice@okitex.net
nopic