Print

Опис на огласот

Опис на огласот: бараме 2 секретарки со многу добри плати, да бидат убави, да знаат англиски доволно за да се разберат со нашите клиенти. просечна возраст да биде од 22 до 40 години.. сите заинтересирани да испратат CV и фотографија на е-маил: agroni8@outlook.com или Viber & Whatssap +389 76 804 605

Контакт информации

Презиме, име: Agron
Телефон: +389 76 844 605
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: agroni8@outlook.com
nopic