Print

Опис на огласот

Образование: Дипломиран машински инжењер
Опис на огласот: Oгласуваме слободно работно место на позицијата:
МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО
Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира:
 Завршен Машински Факултет
 Претходно работно искуство не е предуслов, но ќе се смета за предност
 Познавање програми за работа на компјутер – “excel, word” и други
 Возачка дозвола Б катерогије, задолжително
 Да поседува позитивен однос кон околината, грижа кон луѓето и одговорност
кон работата,

Се добиваат следниве услови за работа
 Редовни примања, исплата на регрес за годишен одмор согласно условите за
стекнување и награди за квалитетно извршување на работните задачи
 Вработување на неопределено време за избраните квалитетни кандидати
 Можност за обука и стекнување нови знаења
 Пријатна работна атмосфера со одличен тим инженери и работници

Доколку сте заинтересирани испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на
Македонски јазик на адреса: nenad.b@metrolab.com
Телефон за контакт +389 71 263349 Ненад Бабиќ

Контакт информации

Презиме, име: Babic, Nenad
Телефон: 071 263349
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: nenad.b@metrolab.mk
nopic