Print

Опис на огласот

Опис на огласот: ЕЛКОМ ГРУП е компанија со 13 годишно работење во Македонија во областа на веб дизајн и интернет маркетинг, опслужуваме над 3.000 компании/клиенти со некој од нашите продукти/услуги, со голем дел од овие компании имаме повеќе од десет годишна соработка.
Поради зголемениот обем на работа, како и зголеменото портфолио на продукти, ЕЛКОМ ГРУП ДОО (www.Elco.eu.mk) има потреба вработување на две вработени во продажба.
- Целосно канцелариска работа
- Фиксна плата плус бонуси од реализација.
- Трајно вработување
..пред вработување, предвидено е три недели обука која како работен ангажман не е платена, овој период од три недели, во завиосност од резултатите на кандидатката може да биде и порано прекинат како би почнале со директно вработување
Апликации на hr@elco.eu.mk

Тимот го прошируваме со Оператор во контакт центар / Ассистент во продажба

Работни задачи и одговорности:

Закажување на состаноци и реализација на план;
Телефонско комуницирање со постоечки и потенцијални клиенти;

Очекуваме:

Одлични комуникациски способности во работа со клиенти;
Основни компјутерски вештини;
Самоиницијатива, посветеност, проактивност, одговорност, насоченост кон резултати;
Најмалку 4 годишно средно образование;

Нудиме:

Вработување во успешна, реномирана, интернационална компанија;
Работа со современи технологии и едукација;
Грижа за личниот и кариерниот развој на вработените;
Динамична и флексибилна работна средина;
Неограничени можности за напредување и заработка;
Работно место во седиштето на Друштвото во Скопје.

Основната нето плата за работен однос на полно работно време за оваа позиција изнесува 15.000-24.500,00 денари, со можност за варијабилен дел од плата врз основа на работна успешност за реализација на поставените цели.

Кратка биографија (CV), мотивациско писмо и останати документи (потврди, сертификати и стекнати лиценци) може да испратите на наведената адреса или на e-mail: hr@elco.eu.mk не подоцна од 25.03 2020 година.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат повикани на интервју.

Контакт информации

Презиме, име: ЕЛКОМ ГРУП
Телефон: 0223176929
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: elcomacedonia@gmail.com
Вработени во продажба / Оператори во контакт центар