Print

Опис на огласот

Образование: ВСС
Опис на огласот: ЕЛКОМ ГРУП ДОО
Адреса: Тафталиџе, Ул.Варшавска бр.1, 1000 Скопје
Веб страна: www.elco.eu.mk

ЕЛКОМ ГРУП е компанија со 15 годишно работење во Македонија во областа на веб дизајн и интернет маркетинг, опслужуваме над 3.000 компании/клиенти со некој од нашите продукти/услуги, со голем дел од овие компании имаме повеќе од десет годишна соработка.

Опис на работата
ЕЛКОМ ГРУП е компанија со 14 годишно работење во Македонија во областа на веб дизајн и интернет маркетинг, опслужуваме над 3.000 компании/клиенти со некој од нашите продукти/услуги, со голем дел од овие компании имаме повеќе од десет годишна соработка.

Поради зголемениот обем на работа, како и зголеменото портфолио на продукти, ЕЛКОМ ГРУП ДОО (www.Elco.eu.mk) има потреба вработување на две вработени во продажба.

Целосно канцелариска работа;
Фиксна плата плус бонуси од реализација;
Трајно вработување.

* Пред вработување, предвидено е две недели обука која како работен ангажман не е платена, овој период од две недели, во зависност од резултатите на кандидатката може да биде и порано прекинат како би почнале со директно вработување.

​Тимот го прошируваме со:

Вработени во продажба / Оператори во контакт центар

Работни задачи и одговорности:

Закажување на состаноци и реализација на план;
Телефонско комуницирање со постоечки и потенцијални клиенти.

Очекуваме:

Одлични комуникациски способности во работа со клиенти;
Основни компјутерски вештини;
Самоиницијатива, посветеност, проактивност, одговорност, насоченост кон резултати;
Најмалку 4 годишно средно образование.

Нудиме:

Вработување во успешна, реномирана, интернационална компанија;
Работа со современи технологии и едукација;
Грижа за личниот и кариерниот развој на вработените;
Динамична и флексибилна работна средина;
Неограничени можности за напредување и заработка;
Работно место во седиштето на Друштвото во Скопје.


Основната нето плата за работен однос на полно работно време за оваа позиција изнесува 18.000-26.000,00 денари, со можност за варијабилен дел од плата врз основа на работна успешност за реализација на поставените цели.

Кратка биографија (CV), мотивациско писмо и останати документи (потврди, сертификати и стекнати лиценци) може да испратите на hr@elco.eu.mk не подоцна од 30.12 2021 година.

Контакт информации

Презиме, име: Elco Macedonia
Телефон: 070245197
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: hr@elco.eu.mk
Вработени во продажба / Оператори во контакт центар