http://oglasnik.eu.mk/images/com_adsmanager/categories/28cat_t.pngРАБОТАrss
Подреди по
Содржина Град

nopic
Град/Општина: Центар

Инженер Архитект

nopic
Потребни Квалификации: -Завршено високо образование ВСС – Архитектонски факултет -Работно искуство[...]
Град/Општина: Скопје

Град/Општина: Скопје

Агроном

nopic
Фирмата Плант-Микс има потреба од агроном со и без работно искуство, за работа во земјоделска аптека[...]
Град/Општина: Скопје

Elektrotehnicar

nopic
1 електро техничар без работно искуство, за позиција сервисер Потребни квалификации: ССС-Електро [...]
Град/Општина: Центар

СЕРВИСЕР НА КЛИМА УРЕДИ

nopic
Целосен оглас: Компанијата Анитерм Дооел Скопје има долгогодишно искуство во областа на климатизаци[...]
Град/Општина: Центар

Инженер

nopic
CALL FOR NEW EMPLOYES Company Labena dooel Skopje, laboratory, medical and process equipment invi[...]
Град/Општина: Гази Баба

vrabotuvame

nopic
Mesar so iskustvo za prodavnica vo Gorce Petrov
Град/Општина: Гази Баба

se bara diplomiran farmaceft

nopic
se bara diplomiran farmaceft so polozen strucen ispit za rabota vo apteka i se bara farmatcevsi tehn[...]
Град/Општина: Скопје

NUDAM RABOTA

nopic
Gostilnica 10-ka n. Lisice ima potreba od lice za rabota vo kujna na skara - skaradzija .
Град/Општина: Аеродром

ДИПЛОМИРАН фАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

nopic
ПЗУ АПТЕКИ АЛПИ ФАРМ СКОПЈЕ Го прошируваме својот Тим со вработување на ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕ[...]
Град/Општина: Скопје

Вработуваме

nopic
Магацин за прехрана има а од дистрибутер(Б категорија) и магацински работник. Заинтересираните може[...]
Град/Општина: Скопје

Se bara Prodavacka za Bilna Apteka i Zdrava Hrana

nopic
Se bara Prodavacka za prodavnica vo Centar - kaj Apce. So ili bez rabotno iskustvo. Asortiman - caev[...]
Град/Општина: Центар

Se bara Prodavacka za Bilna Apteka i Zdrava Hrana

nopic
Barame prodavacka (so ili bez iskustvo) za prodavnica vo Centar - kaj Apce. Asortiman caevi, zacini,[...]
Град/Општина: Центар

Вработени во продажба / Оператори во контакт центар

Вработени во продажба / Оператори во контакт центар
ЕЛКОМ ГРУП ДОО Адреса: Тафталиџе, Ул.Варшавска бр.1, 1000 Скопје Веб страна: www.elco.eu.m[...]
Град/Општина: Скопје

Stomatoloska sestra

nopic
Baram stomatoloska sestra so polozen strucen ispit, so iskustvo za rabota vo stomatoloska ordinacija[...]
Град/Општина: Скопје

Masinski inzinjer

nopic
С.С.А. - Скопје , Претпријатие за машиноградба и посредување во прометот импорт-експорт, е македонск[...]
Град/Општина: Скопје

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ
Tuctuc & Friends има потреба од професионални, комуникативни и креативни особи кои сакаат да бидат [...]
Град/Општина: Скопје

Material Planer

Material Planer
ARC Automotive, Inc. is a global manufacturer that produces a full complement of automotive airbag i[...]
Град/Општина: Скопје

PRODAVACKA

nopic
BARAME PRODAVACKA ZA VO MARKET VO AERODROM DO SLATKARNICA PALMA
Град/Општина: Скопје
Results 1 - 20 of 45
Софтверско решение за огласи изработено од Adelovodnik.eu.mk