Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Бараме 2 административни работници, со познавање на MICROSOFT OFFICE и делумно познавање на англиски јазик. Вашето CV испратете го на меил hr@serta.com.mk. Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

Контакт информации

Презиме, име: СЕРТА СЕРТА
Телефон: 02 3110 100
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: hr@serta.com.mk
nopic