Print

Опис на огласот

Опис на огласот: Бараме продавач за продавница за автогалантерија и каросериски делови. Продавницата се наоѓа во Визбегово.
Вашите апликации доставете ги на mail: info@samad.com.mk

Контакт информации

Презиме, име: Самад АС
Телефон: 076243255
Поштенски код: 1000
Град/Општина: Скопје
Email: Email: administracija@samad.com.mk
nopic